måndag 26 augusti 2013

Zeke har gjort illa tassen IGEN!

Det var ju inte länge sedan(någon gång i sommar) som Zeke lekte med de andra hundarna och slutade med en blodig tass som vi fick lägga om, man vill ju inte få infekterade sår i tassarna... 
Idag gick lek över till allvar och först verkade det vara Gimli och Zeke men så fort Gimli gick därifrån var det Zeke och Batman som surade och jag tog in dem båda när sambon ropade att det var blod på golvet, han hade nog hört att jag mumlade om att Batman hade blod i munnen men inte verkade blöda själv.

Det visade sig vara så att Zeke blödde från stora tramdynan på en av tassarna, så tvättade och  inspekterade och tog beslutet för att de snart skulle sluta blöda och la om det och precis som förra gången är han helt obrydd och provar aldrig röra det och han är helt underbar att hantera när det verkligen är skarpt läge.

Man kan aldrig vara 100% på att ens hundar alltid i alla lägen kommer vara överens, de är rovdjur och även lek kan gå illa, man vet ju själv när man leker och kampar med sina hundar så får man lite blodvite här och där men det är det ju värt för att få en bra relation.

//Matten

2 kommentarer:

  1. Hoppas det läker snabbt och fint! Blodvite har vi här varje dag....valptänder :-)

    SvaraRadera
  2. Tråkigt när det händer något med tassarna. Hoppas att det läker fort. Astrid fick gå med en sko en hel sommar pga att hon hade ett litet litet hål i trampdynan som det fastnade smått grus i.

    SvaraRadera