tisdag 29 december 2015

Tävlingsåret 2015


Jag det blev ju inte många tävlingar under 2015, höggravid och sen med en bebis så blev det typ ingen tävlingssäsong. Gimli har inte tävlat en enda gång.... Dock har han blivit pappa till två kullar, så han har 8 avkommor varav jag har en kvar här hemma vilket jag är super glad över!!

Batman han fick i alla fall göra två starter i Rallylydnad Fortsättningsklass,  ett blev godkänt, det andra resultatet blev nog 62 poäng och då hade han för mycket energi för han var bland de första att starta och det fungerar inte riktigt utan han behöver få bli trött innan han ska köra för i den andra starten fick han 93 poäng och det var ingen super runda.

Sen har han även fått åldern inne för agility, så under hösten fick vi börja intensivträna och se var vi låg för vi hoppades på tävlingspremiär på hemmaplan, och det blev det i November.
Två starter i hoppklass (vi är inte redo för agilityklassen än)en 3e och en 4e placering med två felfria lopp och TVÅ pinnar blev resultatet :)
Man kan inte få en bättre start och med en nervös matte och inte så samkörda så var vi inte super snabba men ändå tillräckligt.
Roligast var nog att husse, lillmatte och lillhusse kom och tittade och fick se de nollade loppen.

Så det var 2015, nu siktar vi på nya mål och massor av tävlingar 2016. Det känns bra att jag hade insett i förväg att vi inte behövde några mål under 2015 utan då skulle fokus ligga på bebisen så vi uppfyllde de mål vi hade och har börjat träna igen och är jätte tävlingssugna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar