lördag 29 oktober 2011

Wow vilken dag

Dagen idag började vi med att åka på kalas hos en liten människokusin som fyllde 6 år men ingen tårta fick vi :/ däremot fick vi diska efter lillasysters lunch.
Sen så åkte vi till Dante, där fick vi alla tre turas om att följa med matten i skogen på träning och bus.

Matten utvärderar

Gimli fick för första gången vara i skogen, så han hade fullt upp med att hålla koll på mig eftersom han fick vara lös och ta allting i sin egen takt, vi hittade ett godis träd och sen var det koppel träning i ny miljö som gällde. Han har även hunnit gå inomhus i en vanlig trapp idag vilket han tyckte var jätte läskigt så det blir mycke sådan träning. 
Bilbo hade koppel träning, fick vara kopplad, hitta godis träd/stenar/buskar, trädhoppnig och även ha nedvarvningsträning. Var inte i nya miljöer men där han förut blivit rätt stressad så nu försöker vi få bort det negativa.
Dante behövde få springa av sig så han fick springa hur mycke han ville i skogen och sen när han varvat ner blev det godis sök och massa busande med trädhoppning och vi fick även flera chanser till att träna hundmöten.

Sen fick vi äta ben och vila resten av kvällen och vi är SÅ trötta så nu hoppas vi på att få sova extra skönt i sängen i natt.
Nospussar
//Bilbo & Gimli

1 kommentar:

  1. Men vilken dag ni har haft. Att få springa runt i skogen och leta godis är inte helt fel

    SvaraRadera