lördag 28 april 2012

Ringträning

Idag har jag & Gimli varit på ringträning, han är så duktig så det kändes faktiskt väldigt onödigt men alltid bra med extra träning när han är i den känsliga unghundsåldern.
Däremot blev han JÄTTE rädd när en stor tjock brun hund av hemlig ras kom lös från sin ägare sprang mot oss det gäng av hundar som var där vi stod den skuttade och skällde mot oss men lyckades inte komma jätte nära som tur var :/ Så vi fick arbeta på att få bort rädslan sen men när vi for hem var det inga problem längre, vilket känns bra så han inte ska börja förknippa hund samlingar, utställningar mm för läskiga hundar som skräms.

Jag hade tänkt ta med Dante men pga miljön där vi skulle vara så fick han stanna hemma, men pga jätte fint väder blev det ute så han hade kunnat följa men ibland är det lätt att vara efter klok! Är av samma anledning som inte kameran fick följa med.

Kan även nu stolt berätta att min lilla pojke har lyft benet för första gången :) Tidigare har han lyft på ena frambenet ibland men det är ju inte riktigt rätt men idag lyfte han bakbenet jätte ordentligt :)
//Matte

1 kommentar:

  1. Igentligen ställer jag inte ut. men Torstens uppfödare ska ställa ut han.

    SvaraRadera