måndag 2 april 2012

en kort Finlands uppdatering

Eftersom vi åkte 03 på natten och kom hem efter 20 på kvällen så var vi väldigt trötta efter att ha tittat på så många fina lapphundar att ögonen nästan trillade ur!! Bilder och kritiken kommer ikväll när vi hoppas ha fått den översatt till svenska och bilderna laddade i datorn.
Men vi klarade dagens mål som var att stå och springa i ringen med andra hundar + massa folk och störningar runt om, när vi stod och väntade la sig Gimli ner och vilade vilket visa hur lugn han var. Han blev inte sist(dom var bara 4 men någon ska vara sist) Dom blev placerade som jag tyckte och kritiken stämde precis in på Gimli så då kan man inte vara annat än nöjd!! Ja klart vi vill vinna men förlora mot någon som är snyggare och mer utvecklad är rättvist.
Före och efter(det blev måånga timmar) så fick han ligga i sin bur och det enda han gjorde var sov sov sov, han är jätte trygg i sig själv och i buren så han ville ligga där. Vi fick även träffa lite släktingar som Bilbos bror, Bilbos pappa och Gimlis Farfar :)
//Stolt men trött matte

3 kommentarer:

  1. Härligt! Så skönt att allt gick bra!

    SvaraRadera
  2. Mysko, följer båda dina bloggar via Bloglovin' men får sällan uppdatering & när den kommer ser det ut som du skrivit 5-6 nya inlägg.
    Jag var på inoffen på Nolia den 1:a april och det märktes att det var utställning för Lappisarna nån annanstans. Såg bara en enda lapphund, en finsk lapphundsvalp.

    SvaraRadera
  3. Härligt att allt gick så bra =)

    SvaraRadera