onsdag 3 oktober 2012

Zeke uppdatering [3 månader +]

Orkade inte räkna veckorna så nu har vi passerat det och räknar månader.
Vi har sagt sedan Zeke flyttade hem att han är som en katt, han morrar/fräser inte skäller(bara ibland men då är han så busig att han nästan hänger i gardinerna så det är väldigt kattlikt ändå) han lägger även svansen runt sig och har den bara på ryggen ibland, detta ibland blir oftare men fortfarande lite orastypiskt för att vara lapphund. Han har dessutom väldigt bra kroppskontroll, han går runt på klossen som att han inte har gjort annat och viftar med fram ben&tassar så där som katter gör när de är busiga, speciellt med mig matte.
Så vi är lite fundersamma kan det vara en gnutta katt i våran lapphund, eller om han är en av Nettans(vi hämtade han inte där han är född utan på Nettans kennel där hans pappa bor) katter som klätt sig i lapphundspäls, eller om han där fick lära sig av Nettans katter hur man ska göra om man är katt och nu tror han att han är en...

Ja ni hör vilka stora världsproblem vi har här uppe i norr, förutom att sommaren regnade borde innan det var det ingen vår och hösten var nog här en vecka så vi kan snart simma istället för att köra bil, himla bra träning för hundarna om jag skulle få dem till att simma, deras päls blir lite för tung för simturer så de vill inte och tycker det är skit läskigt.

//Matten

5 kommentarer:

  1. Det är iaf en väldigt söt katt/lapphundsblanding ni har där hemma! ;)
    Att hundarna lär från katter tror jag är fullt möjligt, speciellt valpar. Min ena hund, också uppvuxen med katter från valp stadiet tvättar sig som en katt. Har aldrig sett en hund tvätta sig så! :P

    Ang. tricksträning. Vad sägs om att lära de öppna/stänga skåplucka? Martie kan det redan så tänkte köra med bara Mandie denna gång. När vill du starta? Jag börjar gärna imorgon, torsdag eller till helgen. :)

    SvaraRadera
  2. Han må ha lite kattblod i sig, men vad gör det! Så fin som han är!

    SvaraRadera
  3. Hur deet än är med den saken så är han superfin!

    SvaraRadera
  4. Ska vi säga att vi startar tricksträning nr 2 på onsdag då? :)

    SvaraRadera