måndag 26 november 2012

Stockholms hundmässa PM

Idag kom PMet för Stockholm hundmässa, det är ju ett delmål innan utställningen att få veta när vi ställer, hur många och så vidare, sen kommer nervositeten när man ser i programmet exakt vilka hundar som man möter. Jag vet att Gimli kommer möta minst 2 andra junior hanar(juniortitel i år), men fick höra att domaren är jätte jätte bra både med hundar och handler och det underlättar ju så man inte är så nervös :P
Jag tror inte vi har någon mittel eller lapsk med i sällskapet men det är raser som vi brukar titta på så det är jätte bra att vi har ringarna brevid varandra och sen att finnarna går först och svenskarna sist i sin ring(mittlarna går efter Kleinspitz som är 28 till antalet) vilket gör att jag antagligen hinner se och fota alla eftersom jag lär gå först in i ringen, så är ni där och vill träffa mig så syns jag i ringen 9.00 på söndagen.

C45
Lapsk vallhund 19

C46
Finsk lapphund 41

C47
Mittelspitz 29
Svensk lapphund 26

Helt ärligt är jag faktiskt lite nervös redan nu och undrar varför tusan jag anmälde, hade ju kunnat åka ner bara för att titta ju!! Fast ska man dit och har en hund på 17 månader så kan man ju ställa om så bara för att få prova på konkurransen, Gimli har alltid varit själv i ringen på tidigare officiella utställningar)
Men vi är väldigt många som är förvånade över att det BARA är 41 finnar, vi har ju fler hundar på utställningarna här uppe än så...

//[Matten] -som redan nu börjar tugga ner naglarna av nervositet..

5 kommentarer:

  1. Åh, lycka till nu! Kanske jag hinner kolla då du ställer. :D

    SV: Det var på industriområdet i Öjebyn, i mitten någonstans som bilarna fanns.
    Gallertrapporna finns i parkeringshuset mittemot ica kvantum! Har aldrig sett de förr, haha!

    SvaraRadera
  2. Oj vad vi ska hålla tassar och tummar för er!

    SvaraRadera
  3. Vi håller tummar och tassar för er! Kommer gå kanon! Hoppas vi orkar åka ut på söndagen också så kanske vi får se hur det går för er! :)

    Jag är så nervös att jag inte vet vad jag heter på utställning, försöker att inte tänka på att stora Stockholm endast är 2 veckor bort för då skulle jag behöva vara ett nervvrak tills dess.

    Hoppas PM dimper ner i min låda snart också! :)

    SvaraRadera
  4. Du är modig som ställer upp och stäler ut på mässan. Jag är där på söndag också för att titta på airedaleterriern. Vilken tid är det er tur, tror du? Kommer och kikar om det inte krockar med a-terriern:-)

    SvaraRadera
  5. Ah du skrev ju tiden i bloggen, jag är nog blind:-) Om inte a-terriern går samtidigt kommer jag och hejar på er.

    SvaraRadera