måndag 30 juli 2012

½ badkruka

När man bor i norrbotten där det denna sommar mest regnar så under helgen som var hade Gimli premiär badning. Jag(Matten) fick gå först och visa att det här är okey och inte alls iskallt och hemskt(vilket det var, kallt inte hemskt) När Gimli fick vatten på magen snurrade han runt och skuttade i land.
Lockade ut han och backade(tur man inte ramlade och gjorde ryggplask) så då lyckades han simma men när han kom NÄRA så ville han upp till mig och det var minsann inte alls skönt med klor som river en på benen men det räckte med att jag kliade han lite på ryggen och förklarade hur duktiga han var så blev han lugn och sen ställde han sig på bakbenen för att pussas med mig och sen gick vi i land.
Man ska väll sluta när det är som bäst?

Så nu hoppas vi på att få bada fler dagar för det är ju ett bra sätt att träna, svalka sig och ganska trevligt :) Speciell om man se kan mysa tillsammans påen filt, sprätta lite sand på varandra och äta jordgubbar!!
//Matten

3 kommentarer:

  1. SV: Vad söta namn! Ja, det beror lite på kön så klart :) Legolas är ju väldigt fint, Aragorn hade kanske passat en lite större och biffigare hund t.ex rottweiler eller så. Gandalf passar ju de du har ganska bra :)

    SvaraRadera
  2. Bada är härligt, men i år har det inte blivit mycket här heller. Kanske får vi en fin augusti...

    SvaraRadera
  3. Huuuh, det låter iskallt :) Fast ni kanske har mer sommar än vad vi har? :)

    Tack för alla fina kommentarer!

    SvaraRadera