fredag 13 juli 2012

Fredagen den 13e, hund "tävlingar"

Breaking the rules all for the Win "Winna" - Mittelspitz

Skradderbakken´s Bertha "Polka" - Finsk lapphund & Ida

Yamazakura´s Lilla My "Qira" - Shiba

Johanna & Lapprufsets Aoukas "Focus" - Lapsk vallhund

Polka Focus Winna

Ida & Polka
Det blev dåligt om bilder eftersom det har ösregnat hela dagen, Gimli fick så klart följa och vilken bra träning det har varit,för så kul är det inte när man inte får springa runt och busa med nya och gamla bekanta, men mycke godis får han bara för att han är så söt!! Enormt bra träning att få ligga och vila och titta på när andra hundar kör olika tävlingar som agility hopp och rallylydnad.
Sen bäst av allt, imorgon fyller prinsen 1 år så det är ju en hel del hormoner hos han + att andra hanar märker ju så klart av det och det är ju nu det kan börja bli gruff och bråk om man har otur men han visar då inga sådana tendenser utan han älska och vill leka med alla men han blir lite sur när vissa hundar uppvaktar han lite väl mycket ;)

Dagens modigaste står mina tre vänner Ida Johanna och Jonna för som ställde upp i rallylydnaden mer eller mindre helt otränade. Jag bangade ur när vi skulle anmäla och ångrade det stund vis idag för nog hade det vart kul att tävla med Gimli är inte tävlings klar och för Bilbo hade det blivit för stor utmaningen i det där kaoset men nästa år då ska vi ha tränat + att vi hoppas på att köra agility :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar