tisdag 20 oktober 2015

[Batman] agility

Jag vet inte vad det var med Batman idag, kanske för att fröken J var med som han var ofokuserad. Att ha en femåring som springer runt när man tränar agility var kanske lite för mycket störning.

Däcket:
Men även om vi avslutade förra gången med att lyckas med däcket så gick det inte alls idag först. Fröken J fick ställa sig så han fick mindre alternativ så då tog han däcket varje gång, så vi la till ett hopp hinder före och ett efter och körde lite olika och det fungerade bra fast vi nu fick in lite fart. Provade utan fröken J oxå och då gick det ibland och ibland inte, men det gick ändå lite lite lite alltså jätte lite bättre tidigare.

Slalom:Det börjar gå bättre och bättre med fart med hinder före och efter men ibland blir han liiiiite för ivrig och springer förbi två pinnar så det blir tokigt men han har fart och glädje och oftast går det rätt bra :)

A:et & vippen:
Vi fortsätter att träna att han ska "Trampa" på Aet och han vet hur man gör, jag vet bara inte hur jag ska få in det med fart för Batman har lite svårt för att springa och tänka samtidigt ;)
Vippen fortsätter han att klara bra vi har tagit det långsamt men nu börjar vi lägga på lite mer fart, för tidigare med fart har han tagit fina flygturer som han inte förstår är livsfarliga utan Batman tycker det är super roligt.


Nu gäller det att bara fortsätta träna mer mer mer, fokus på balanshinder och däcket för övriga hinder kan han ta och sen får vi se vad det blir för hoppbanor när vi ska premiär tävla i november.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar