torsdag 9 augusti 2012

Gimli agility träning


Polka

Polka
 När man tränar är det svårt att fota, så idag fotade jag de andras hundar lite, Gimli förblev ofotad men nästa gång kanske ;) Hade även med mig fröken J och hon skötte sig och tyckte det var roligt.

Vi byggde upp en bana med slalom-12 pinnar,tunnel och sen en raka med hopp hopp lång hopp och ett 4 pinnars slalom. Ville få prova på med lite fart men hoppar fortfarande med M hinder eftersom han är så liten ännu men ska prova högre nästa gång. Lången gick bra idag när han hade fått upp farten.
Han klarade även av 12 pinnars slalom men han behöver träna massor mer på ingången. Det var även smart med ett kort slalom i slutet för då fick man träna på att bromsa.

Izze
Teeny
Vi tränade även på vippen/gungan för första gången sedan kursen så var andra gången någonsin och det gick jätte bra!! Han fick gå upp och vissa gånger vicka ner den själv så det skramlade andra gånger hjälpte jag till så det inte skulle låta så mycke. Han skötte det utmärkt!!! :) 

Fröken J
 Nu är vi taggade för mer träning och längtar tills nästa gång, då ska jag träna lite mer slalom utan störning(med störning orkar han inte riktigt koncentrera sig..) och ha hoppteknik + muskel byggande. (Har fått en jätte bra övning för att träna musklerna kring höfter och rygg från rehab så då kan vi bygga muskler så han ska orka hoppa högt och långt)
//Matte

1 kommentar:

  1. Ja, visst är det bra att man kan dela upp slalomen så man får ta den flera gånger i samma bana. Vad roligt att ni är så många med samma ras som tränar. Fina vovvar! =)

    SvaraRadera