torsdag 28 juni 2012

Bilbo har haft fotbollsträning

Skulle mobil blogga med bilder men det ville inte fungera! :/

Bilbo fick följa på fotbolls match idag, tänkte att där brukar det var massa hundar + skrikande folk och en allmänt störig miljö. Bara vi fick göra lite kontaktövningar så blev han lugnare, lite små skällig och ivrig när han inte visste vad som var på gång.
Kom en liten morrande hoppande hund rak emot oss som jag inte hann vara med om förens Bilbo var helt uppe i sin skällighet men det var det enda... sen har han träna, ätit ben, kollat fotboll och pussat på några små flickor. Vi gick även närmare och tränade med den där lilla sura hunden och när vi jobbade tillsammans och Bilbo visste att JAG och inte han hade ansvaret och läget under kontroll så var han knäpp tyst trotts att den spottade och fräste. STOLT!!!
Men vi gick inte så nära att Bilbo skulle tycka det är jobbigt, det kändes onödigt! Utan vi tar det sakta men säkert och tränar med hundar på avstånd, man behöver inte vara närmare än ens hund är bekväm med, men i framtiden har vi ett stort mål och jag hoppas vi kommer oss dit :)
...Fortsättning på träningen följer.... 
//Matten

1 kommentar:

  1. Min mobilblogg vill inte heller funka :/
    Ja, det är riktigt roligt när man åker ett helt gäng och ställer ut! Blir liksom mer än bara resa fram och tillbaka då :)

    SvaraRadera