onsdag 13 juli 2011

Matten har en tung stund utan Freddie

I och med flyttpackningen så blev det nu dags att packa ner alla freddies täcken, tröjor, halsband, koppel o.s.v Hans schampo balsam mm vet jag inte vad jag ska göra av eftersom jag inte behöver bada Bilbo en gång i veckan utan vid behov och det är mer eller mindre aldrig. Samma sak med Freddies leksaker, speciellt favorit leksakerna som han hade haft sedan han var 8 veckor.
Det är tungt att packa ställa undan buren, bädden och allt annat... jag vill ju att min älskade lilla kronprins ska komma hem igen, saknar han så enormt mycke men försöker förtränga det och glädjas åt det jag har.
Blir att packa mera ikväll och kramas extra med sambo fröken J och Bilbo ikväll!!
//Matten

2 kommentarer:

  1. Kram till dig! Förstår att det känns tungt...

    SvaraRadera
  2. Förstår att det känns jobbigt, när jag avlivade Lillen tog vi ju bort alla grejer samma dag som vi gjorde det... å det var ju skönt å sen samma med att vi flyttade bara nån dag efter det så det fanns mycket annat att tänka på. Men nu har du packat ner det och när ni kommer till huset sen är det ju iaf miljöombyte! Tänker på dig, och saknaden finns alltid men det är skönt när man kan tänka på alla bra minnen! kram

    SvaraRadera